top of page

SAMARBETSPARTNERS

Fiskaregarden_3_4.jpg

FISKAREGÅRDEN

Fiskaregården är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag som genom kompetens och erfarenhet erbjuder helhetslösningar inom fastighetsutveckling och förvaltning. Fiskaregården levererar kvalitet och investerar långsiktigt, helt enkelt för att de människor som bor och verkar i deras fastigheter ska få en bättre morgondag.

NYTTODATA

Nyttodata är en IT-partner som engagerar sig i sina kunder och har mångårig erfarenhet. Nyttodata erbjuder helhetslösningar inom IT, webbtjänster och affärssystem. Genom personlig rådgivning hjälper de företag att hitta produkter och tjänster som passar just deras behov.

Nyttodata_3_4.jpg
nordloms_3_4.jpg

NORDBLOMS TRYCKERI

Nordbloms Tryckeri jobbar för att vara ett smidigt, modernt och strömlinjeformat tryckeri som följer med i tiden, utan att tappa rötterna. Nordbloms jobbar mest med digitaltryck och storformat men kan fortfarande hjälpa kunder med offsettryck och specialefterbehandling.

SPARBANKEN TANUM

Sparbanken Tanum är en fristående bank med kontor i Tanumshede och Hamburgsund i norra Bohuslän. Förutom hög kompetens inom privat-, företag-, placering- och försäkringsrådgivning hanterar de också kontanter. Som kund i Sparbanken Tanum får du alltid prata direkt med din rådgivare och slipper långa telefonköer samt anonyma banktjänstemän.

Sparbanken_tanum_3_4.jpg
veckovis_logo_3_4.jpg

VECKOVIS

Veckovis är en tidning som kommer ut en gång i veckan i Strömstads, Tanums och Munkedals kommuner. Varje tisdag dimper den ner direkt i brevlådan. Den är gratis för läsaren och innehåller många tips från våra annonsörer och även redaktionellt material med reportage.

PARTNERS: Engagera dig
bottom of page